A gyerekeket az intézményvezetők kiküldték az iskolákból, míg a protokoll szerinti átvizsgálás megtörténik. Zalaegerszegen most három Celsius fok van, remélhetőleg a kabátokat elvihették a diákok, nem úgy mint legutóbbi káoszban. Tudomásunk szerint nyolc iskolában van jelenleg bombariadó. 

A szülőket ismét nem értesítette senki, a gyermekek telefonon, üzenetben jelezték a szülőknek az újabb esetet. Az intézményvezetők a diákok szerint úgy gondolják, valaki ismét csak szórakozik, nincs valódi tétje a riadónak - tudta meg a Frisshirek az egyik érintett diáktól. A Zrinyi Miklós Gimnáziumban ráadásul ma van a szóbeli felvételi.

A frisshirek.hu információi szerint az email egyébként egy ausztráliai IP című szerverről érkezett, azt megelőzően pedig hat másik országban lévő IP címen futott át. Egy ügyes, informatikában jártas fiatal lehetett. A Nemzeti Információs Szolgálat már dolgozik rajta.

Mások úgy gondolják, hogy érdemes lenne komolyan venni az újabb fenyegetést, hiszen, ha ne adj' Isten egyszer tényleg lesz bomba valamelyik intézményben, akkor lehet majd csodálkozni...

Kiemelt fotó: KolcseyZeg,hu,

Fotók: frisshirek.hu