A csapatkapitány 2021 nyarán csatlakozott a Paris Saint-Germainhez, miután pénzügyi problémák miatt nem hosszabbították meg szerződését a Barcával. A jelenlegi megállapodása június 30-ig tart, de az ESPN úgy tudja, egy-, esetleg egy plusz egyéves megoldásban gondolkodnak a felek – írja a 24.hu.

Lionel Messi édesapja, és egyben ügynöke, Jorge Messi a napokban Párizsban járt, kedden megtekintette a Bayern München elleni BL-nyolcaddöntőt, szerdán pedig találkozott és tárgyalta PSG sportigazgatójával, Luis Camposszal – számolt be a lap.

Az elvi megállapodás már megszületett arról, hogy a klasszis marad a csapatánál, de a források szerint a PSG még nem tett elfogadható ajánlatot a világbajnoknak.

Ugyan hallani arról, hogy az Inter Miami és a Barcelona is szívesen szerződtetné, de Jorge Messi ezt nem tartja valószínűnek.

Nem hiszem, hogy visszatér Barcelonába, mert a feltételek nem adottak

– mondta.

Jorge Messi azt is tagadta, hogy beszélt volna a Barcelona elnökével, Joan Laportával a fia jövőjéről, de nem zárta be teljesen a Camp Nou ajtaját. Úgy véli, az élet annyi fordulatot vehet, hogy nem lehet kiszámítani, mi fog történni.

Fotó: Lionel Messi Facebook-oldala