2023.06.01., csütörtök - Tünde
Budapest: 20o - 21o
Az ország 19 megyéjében

Hatvan százalékon áll a makói sportcsarnok építése

Bottyán Róbert, 2023. február 09. - 19:16
Hatvan százalékon áll a makói sportcsarnok építése

Zajlik Makó új kézilabdacsarnokának építése. A napokban Farkas Éva Erzsébet polgármester (Fidesz) Mágori András Józseffel, a körzet önkormányzati képviselőjével (Fidesz) és Bertus-Barcza Csabánéval, a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola igazgatójával tartott helyszínbejárást.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A polgármester tájékoztatása szerint jelenleg a homlokzati szerkezetek készítése, hőszigetelése, az oldalszárny bádogos munkái és gépészeti szerelvényezési munkái, valamint az elektromos hálózat védőcsövezése zajlik, a beruházás a kivitelező tájékoztatása alapján az ütemterv szerint halad.

Mint arról október végén hírt adott lapunk, a frisshirek.hu, az államtól még 95 millió forintot kapott a csarnok, így már 1 milliárd 478 millió forintnál tart az építkezés. A csarnokot a békéscsabai Galéria Invest Kft. építi. Összesen 1728 négyzetméter alapterületű lesz egy 20×40 méteres pályával, 150 fős lelátóval, öltözőkkel, szertárral. Ha elkészül, a Nemzeti Sportközpontok vagyonkezelésébe kerül.

Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala