2023.03.31., péntek - Zalán
Budapest: 7o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Négy embert kapcsoltak le a zsaruk Zalaegerszegen

Kovács Tamara, 2023. február 04. - 11:45
Négy embert kapcsoltak le a zsaruk Zalaegerszegen

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a biztonsági övek használatát ellenőrizték a napokban Zalaegerszegen. A közlekedésbiztonsági akció során négy személlyel szemben intézkedtek passzív biztonsági eszköz használatának elmulasztása miatt. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség felhívja a figyelmet a közlekedési szabályok betartására és a biztonsági öv használatának fontosságára. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a biztonsági öv használata nélkül jelentősen megnő a súlyos vagy akár halálos sérülések kockázata.

Ne feledjék! A biztonsági öv életet menthet! Kérjük, hívják fel ismerőseik, rokonaik, hozzátartozóik figyelmét a használatára! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

– kéri a rendőrség.

Fotók: police.hu