2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: -0o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Ritka eset: gyalogost gázoltak az M3-ason Fótnál

frisshirek.hu, 2023. január 30. - 08:05
Ritka eset: gyalogost gázoltak az M3-ason Fótnál

Gyalogost gázolt el egy személyautó az M3-as autópálya 17-es kilométerénél a főváros felé vezető oldalon vasárnap késő este - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hun. De történt egy másik is a belvárosban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az éjjel, amíg mi aludtunk, szomorú tragédia történt az M3-as Fótnál. A rendőrség beszámolója szerint

ez idáig ismeretlen okból tartózkodott az autópályán egy 29 éves gyalogos, akit egy személyautó ütött el, a balesetben a férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés idejére az autópálya Budapest felé vezető oldalának külső és belső sávját lezárták, a forgalom a leállósávon halad - de az azóta már helyreállt.

Történt egy másik halálos gázolás is tegnap este a főváros legforgalmasabb belvárosában:

a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében.
Tegnap este 21 óra 45 perc körül egy gépkocsi eddig ismeretlen körülmények között elütött egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszt helyszínelés idejére lezárták, a gépjárműforgalom a Bajcsy-Zsilinszky úton a Nyugati tér irányából a Deák tér irányába tartó oldalra terelték - de azóta már helyreállt. A baleset körülményeit azonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság még vizsgálja - zárta beszámolóját a rendőrség.