Magyarországon már megtanultuk, hogy a válságokban a gazdagok még gazdagabbak, a többiek még szegényebbek lesznek. Ennek kell véget vetni! A válságok korát éljük, erre kell felkészülnünk. Fizessenek a gazdagok, éljenek meg az emberek! Ne mi fizessük meg a válságot, fizessenek a gazdagok - nekünk ez a célunk, ezért szerveztük meg a szombati akciót, és ezért dolgozunk a továbbiakban is! - írják közleményükben tegnap, írta meg a Frisshirek.hu.

Az akció a Fizessenek a gazdagok! kampány része.

„Magyarországon már megtanultuk, hogy a válságokban a gazdagok még gazdagabbak, a többiek még szegényebbek lesznek. Ennek kell véget vetni! A válságok korát éljük, erre kell felkészülnünk”

– írták, és azt is, hogy

„Az egymást érő válságokban egyre nagyobb teher hárul a dolgozókra. Mi azt mondjuk, ennek a válságnak ne mi fizessük meg a költségét, hanem azok, akiknek van miből. Fizessenek a gazdagok, éljenek meg az emberek!”


Minden fél órában sárga csekket nyújtanak be a kormánynak, „amelyen a magyar nép követeli a kaszinóban a szűk elit számára megtermelt milliókat”. 

Videón, ahogy a kaszinó biztonsági őrei dulakodni kezdenek Jámbor Andrással és tagjainkkal, miközben mi békésen demonstrálunk a kaszinó előtt!
Nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni! Nem állunk le! - írják Facebook-bejegyzésükben.

Szombatra közös kaszinóblokkolást szerveznek a Corvin sétányra, a Las Vegas Casino elé, mert elegük van abból, hogy kamu szerződésekkel játszanak ki milliárdokat az államkasszából kormányközeli vállalkozók!