Egy 53 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 22-es számú főúton Érsekvadkert irányából Ipolyszög felé november 17-én kora délután, amikor egy előtte haladó autóbusz előzésébe kezdett. A férfi a manőver előtt nem figyelte, hogy a buszt egy másik gépjármű is elkezdte megelőzni, ezért annak nekiütközöttl. A baleset következtében hárman megsérültek. 

Salgótarján belterületén közlekedett november 18-án délután egy 76 éves férfi személygépkocsival, amikor a Bem út és Alkotmány út kereszteződésében balra történő kanyarodás során összeütközött egy szemből egyenesen érkező autóval. A 21 éves férfi által vezetett gépjármű a járdára felsodródva elütötte az ott várakozó gyalogost, majd a közvilágítási oszlopnak csapódott. A baleset következtében mindkét gépjármű vezetője és a gyalogos is megsérült – tájékoztatott a friss hírekről Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Az egyenruhások az elmúlt napokon további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamit egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek Nógrád megye területén. 

Fotó: police.hu