2023.01.30., hétfő - Martina
Budapest: -5o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Egy gyalogost is elgázoltak a napokban Nógrád megyében

frisshirek.hu, 2022. november 21. - 13:50
Egy gyalogost is elgázoltak a napokban Nógrád megyében
Nógrád megyében az elmúlt négy napon 11 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy 53 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 22-es számú főúton Érsekvadkert irányából Ipolyszög felé november 17-én kora délután, amikor egy előtte haladó autóbusz előzésébe kezdett. A férfi a manőver előtt nem figyelte, hogy a buszt egy másik gépjármű is elkezdte megelőzni, ezért annak nekiütközöttl. A baleset következtében hárman megsérültek. 

Salgótarján belterületén közlekedett november 18-án délután egy 76 éves férfi személygépkocsival, amikor a Bem út és Alkotmány út kereszteződésében balra történő kanyarodás során összeütközött egy szemből egyenesen érkező autóval. A 21 éves férfi által vezetett gépjármű a járdára felsodródva elütötte az ott várakozó gyalogost, majd a közvilágítási oszlopnak csapódott. A baleset következtében mindkét gépjármű vezetője és a gyalogos is megsérült – tájékoztatott a friss hírekről Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Az egyenruhások az elmúlt napokon további kilenc anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamit egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek Nógrád megye területén. 

Fotó: police.hu