Folytatja a Megoldás Mozgalom a szervezet központi és vidéki hálózatos felépítését. A kevesebb mint egyéves párthoz ezúttal Szabó Norbert Ádám csatlakozott, aki a Mozgalom operatív teendőit látja majd el, vezetőként - derül ki a párt sajtóközleményéből. Szabó Norbert Ádám Guinness-rekorder, a világon elsőként evezte át párban az Atlanti-óceánt. 

Az üzleti tanácsadóként, mentorként is dolgozó világrekorder elsődleges célja és feladata a Mozgalom különböző szervezeteinek felépítése, munkájuk összehangolása és a párt országos szintű megismertetése. Az evezősről keeesen tudják, hogy több mint hét évig volt a Fiatal Vállalkozó Szövetségének elnökségi tagja, ahol szintén innovatív ötleteivel és szervezőképességével segítette a szövetség munkáját. 

A MEMO új operatív vezetőjének feladati között szerepel még, hogy olyan tagságot toborozzon, ahol teljesen új szemlélet alapján, kizárólag szakmai alapon, olyan az országért tenni akaró emberek cseréljék ki gondolataikat, akik az ország számára valódi megoldásokat, javaslatokat kínálnak - olvasható a Memo közleményéből.  

Mint írják 

a Megoldás Mozgalom ennek részeként novemberben elindítja a Magyar Politikai Akadémiáját. Az MPA egy teljesen új, modern, európai, friss gondolkodású, lendületes, gyors és célravezető megközelítéseket kínáló, politikai szakértő közösség felkészítésére, létrehozására vállalkozik.

A közlemény szerint az MPA célja, hogy segítsen kinevelni, felépíteni egy olyan új, a közjóért, a közügyekért tenni akaró, a nemzet érdekeit szem előtt tartó, gondolkodó generációt, amely képes lebontani a rossz, régi kliséket, a rosszul beidegződött politikusi hozzáállásokat.