Székesfehérváron szeptember 22-én, csütörtökön 18:30-tól a Hotel Magyar Király kistermében lesz rezsiSTOP fórum, ahol az országot fenyegető megélhetési válságra vonatkozó megoldási javaslatokat ismertetik. Jelen lesz Dr. Márton Roland önkormányzati képviselő, az MSZP Székesfehérvári Szervezetének elnöke, Dr. Tóth Bertalan társelnök, frakcióvezető, Kunhalmi Ágnes társelnök és Komjáthi Imre elnökhelyettes.

Rezsicsokkentés vagy mégsem?

Márton Roland a fórum meghívást közzé tette közösségi oldalán is. Ahogy írja, szerinte a Fidesz becsapta az embereket, amikor azt ígérték a választási kampányukbanban, hogy nem lesz megszorítás, nem lesz adóemelés, és megvédik a rezsicsökkentést. Azonban nem ez történt. Lett megszorítás, adót emeltek, a villany árát a duplájára, a gáz árát pedig a hétszeresére emelték.

Van megoldás?

Székesfehérvár önkormányzati képviselője elmondta, hogy a kormány drasztikus megszorító intézkedésein túl az elhibázott gazdaságpolitika miatt vágtató kétszámjegyű infláció és soha nem látott gyenge forint miatt is családok milliói kerülnek megélhetési válságba. Van azonban megoldás, ugyanis Márton Roland szerint ők tudnak jobbat, mint a rezsiemelés. Ezért dolgozták ki a rezsiStop programot, amelyet csütörtökön meg is ismertetnek minden érdeklődővel.

  

Fotó: Márton Roland Facebook oldala