A nyomozást felügyelő Vas Megyei Főügyészség a Magyar Nemzet megkeresésére az üggyel kapcsolatban csupán annyit mondott el, hogy hat személyt csütörtökön valóban letartóztatott a bíróság és az ügyben bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt rendeltek el nyomozást.

A Gyömrői Polgármesteri Hivatal a lap megkeresésére nem adott bővebb tájékoztatást az ügyben.

Gyenes Levente 2014-ben lett országosan "híres" politikus, miután pikáns képek jelentek meg róla, hogy ahogy egy meztelen nőről fehér port szív fel, majd napokkal később a sajtó újabb képeket hozott le, melyen Gyenes két szőke nővel különböző szexuális játékokat játszott.

A polgármesterről azt is tudni lehet, hogy a luxust sem veti meg, a fővárosi közműcégek vezetőjével, Mártha Imrével Ibizán, a Hard Rock Hotelben nyaralt. A szálláshelyen 120 ezer és 450 ezer forint között mozog egy éjszaka ára.

Gyenest évekkel ezelőtt számlagyáras perben, hatodrendű vádlottként, a Szegedi Ítélőtábla mondta ki bűnösnek folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétsége miatt, amiért 9 hónap, két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, helybenhagyva az elsőfokú ítéletet. 

A polgármestert az zűrös ügyei ellenére 2019-ben újraválasztották.

Fotó: youtube.com