Pénteken tüntetést szerveztek zenészek, Youtube-erek és influenszerek a Hősök terére. A legnagyobb név közöttük valószínűleg Azahriah, aki korábban három egymás utáni napon is meg tudta tölteni a Puskás Arénát - írta meg a 24.hu

Ez akkora hír volt tavaly októberben, hogy még Orbán Viktor is viccelődött vele a tiktokon. Az október 23-i beszéde előtt kirakott egy videót, amin a sold out felirat látszott, és a videó alá betaggelték Azahriah nevét. Sőt, a videó zenéje is Azahriah és Desh Rampapapam című száma volt.

Eközben az Alapjogokért Központ cikket jegyzett a Mandineren, ahol a zenészt támadták. Szerintük Baukó Attila Azahriah nem az az ember, aki erkölcsi magaslatokról bírálhatna bárkit is a színpadon állva.

Ő az, aki a szolnoki palacsintafesztiválon egy rajongójával keveredett egy gyors légyottba, amiről így emlékezett meg: »Kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toi-toi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám«.

– írják, hozzátéve, hogy Azahriah koncertjeire nem csak nagykorú lányok járnak

Ugye nem akarjuk, hogy Azahriah ismeretlen korú lányokkal elkövetett toi-toi kalandjai váljanak »társadalmi célú tükröződéssé«? Hogy gyermekvédelem ellen uszító baloldali influenszerek mutassanak nekünk utat erkölcs és gyermekvédelem ügyében?

– zárják a cikket.

Fontos megjegyezni, hogy a lány, akivel a szolnoki fesztiválon történt úgynevezett toi-toi botrány létrejött 2003-ban született, az eseményekkor 19 éves volt.

Fotó: Facebook