Az X-Faktor legutóbbi adásának drámai fordulatai és meglepetései

Az X-Faktor legutóbbi adásában Majka és Gáspár Laci kiválasztották, hogy kiket visznek magukkal az élő showba, miközben Fehér Krisztián drámai fordulatot élt meg.

Az X-Faktor 2024-es évadában jelentős szabályváltozások történtek, mivel kimaradt a Mentorház, és a versenyzők csak a Tábor csoportos és székes feladataiban bizonyíthattak. A mentoroknak ez alapján kellett eldönteniük, kiket visznek tovább az élő showba.

Majka csapatába Miklós Vivien, Bogár Petra és az Éberkóma rap-csapat került be. Gáspár Laci mentoráltjai Szabó Bence, Sárközi Roland és Toldi Sándor lettek.

Fehér Krisztián saját dallal nyűgözte le a zsűrit, de Majka mégis elküldte az élő show kapujában. A közönség és a zsűri is állótapssal jutalmazta Fehér Prikezsia című dalát, de Majka végül Bogár Petra mellett döntött.

A drámai fordulat akkor következett be, amikor Valkusz Milán úgy döntött, hogy megmenti Fehér Krisztiánt, és helyet ad neki a saját csapatában. Valkusz elmondása szerint nem tudta hagyni, hogy Krisztián elsétáljon, és úgy érezte, hogy jelet kapott, hogy meg kell mentenie őt.

Eközben Horváth Tamás testvére, Jankó is megjelent az X-Faktor színpadán, aki 15 évvel ezelőtt a Csillag születik című műsorban mutatta meg tehetségét. Most úgy érezte, hogy elérkezett az ő ideje, és az X-Faktor válogatóján szeretett volna bizonyítani a mentoroknak. A zsűri azonban nem volt elragadtatva a produkciójától, és végül nem juttatták tovább. Majka kifejezte, hogy bár jóban van Horváth Tamással, nem tudja továbbvinni Jankót.

A teljes élő show-s mezőny a következő részben fog kialakulni, amikor Tóth Andi és Valkusz Milán döntenek arról, hogy kiket akarnak továbbvinni magukkal.