Liam Payne tragikus halála és a One Direction tagjainak megemlékezése

Liam Payne, a One Direction egykori énekese, tragikus módon elhunyt, miután kizuhant egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről. Halálának körülményei jelenleg is vizsgálat alatt állnak.

Liam Payne halála mélyen megrázta a zenei világot és rajongóit világszerte. A One Direction egykori tagjai, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik és Niall Horan, mindannyian megemlékeztek róla közösségi oldalaikon, kifejezve fájdalmukat és részvétüket Payne családjának.

Harry Styles egy érzelmes bejegyzésben emlékezett meg Payne-ről, kiemelve barátja melegszívűségét és szeretetét. "Mindig hiányozni fogsz, kedves barátom" – írta.

Louis Tomlinson testvérének nevezte Payne-t, és megígérte, hogy mindig ott lesz Payne fia, Bear számára.

Zayn Malik kiemelte Payne pozitív hozzáállását és támogatását, és azt írta, hogy elvesztett egy testvért.

Niall Horan azt írta, hogy Payne halála valószerűtlennek tűnik, és különösen fájdalmas, hogy nemrég találkozott vele.

Simon Cowell, aki segített beindítani Payne karrierjét, szintén elbúcsúzott tőle az Instagramon. Cowell megemlékezett arról, hogy Payne milyen büszke volt apaságára, és hogy milyen hatással volt sok emberre. Cowell lemondta a Britain's Got Talent csütörtöki meghallgatását Liam Payne halála miatt.

Cowell hosszú sorokon keresztül emlékezett vissza Liam Payne-re, megemlítve, hogy először 14 évesen találkozott vele az X-Faktorban. Cowell hangsúlyozta, hogy Payne sosem adta fel álmait, és visszatért az X-Faktorba, ahol végül a One Direction tagjaként a harmadik helyig jutottak. Cowell megemlítette, hogy 2023-ban újra találkozott Liammel, és hogy Payne büszke volt arra, hogy apa lett.

A tragédia körülményei továbbra is tisztázatlanok. A rendőrség vizsgálatot indított, miután Payne hotelszobájában nagy mennyiségű fehér port és gyógyszereket találtak, és a szobában nagy pusztítást végzett.

A rajongók gyertyákat gyújtottak és One Direction-dalokat énekeltek a szálloda előtt, ahol Payne meghalt, kifejezve fájdalmukat és tiszteletüket az énekes iránt.

A One Direction tagjai közös nyilatkozatot is kiadtak, amelyben kifejezték gyászukat és részvétüket Payne családjának. "Teljesen lesújtott minket Liam halála. Bár idővel többet fogunk mondani, most szükségünk van arra, hogy csendben gyászoljuk testvérünket, akit annyira szerettünk" – írták.