Bezár a Bálna Terasz: Új fejezet kezdődik

A Bálna Terasz közel tíz év után bezárja kapuit, de a csapat új koncepcióval és helyszínen tér vissza a jövőben.

A Bálna Terasz vezetése bejelentette, hogy a vendéglátóhely október végén bezár. Az utolsó nyitvatartási nap október 28-án lesz, és október 29-től a történetük jelenlegi formájában véget ér. Bár a bezárás okait nem részletezték, a csapat kifejezte háláját mindazoknak, akik az elmúlt évek során részesei voltak a Bálna Terasz történetének.

A Bálna Terasz közel tíz évvel ezelőtt baráti kezdeményezésből indult, és azóta Budapest egyik ikonikus találkozási pontjává vált. Számos kulturális és gasztronómiai eseménynek adott otthont, amelyek felejthetetlen élményeket nyújtottak a látogatóknak és a szervezőknek egyaránt.

A csapat ígéri, hogy hamarosan új koncepcióval és új helyszínen találkozhatnak ismét vendégeikkel, így a Bálna Terasz története új fejezetet nyithat.

A legfrissebb információk szerint a bezárás nem a Bálna Terasz saját döntése volt, és a csapat is „nagyon csalódott” emiatt, bár a pontos okokat nem részletezték.

Október 28-án még egy utolsó koccintásra be lehet térni hozzájuk, és azt ígérik, hogy hamarosan egy új koncepcióval, egy új helyszínen találkozhatunk ismét.

„Közel 10 évvel ezelőtt egy baráti kezdeményezésből indultunk, és azóta büszkén váltunk Budapest egyik ikonikus találkozási pontjává.”

„Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részese volt ennek a csodás történetnek, és hozzájárult ahhoz, hogy a Bálna Terasz azzá váljon, ami.”