Bereczki Zoltán újra zsűritag lesz a "Csináljuk a fesztivált!" műsorban

Bereczki Zoltán decemberben visszatér a televízió képernyőjére, mint zsűritag a "Csináljuk a fesztivált!" című műsorban, amely a Dunán lesz látható.

A népszerű előadó, Bereczki Zoltán újra zsűritagként tűnik fel a "Csináljuk a fesztivált!" című műsorban, amely decemberben kerül adásba a Dunán. Bereczki korábban már zsűrizett a Megasztár és a Sztárban Sztár műsorokban, így nem idegen számára ez a szerep.

A zsűriben Korda György, Balázs Klári és Janza Kata lesznek Bereczki társai. Bereczki és Janza Kata között évtizedes munkakapcsolat és barátság áll fenn, amely az Elisabeth musicalben kezdődött 1996-ban. A Blikk információi szerint Bereczkit azért választották, mert fiatalabb, mint Gyuri bácsi, és jó a kémiája a többi zsűritaggal.

Bereczki Zoltán tavaly fellépőként is szerepelt a "Csináljuk a fesztivált!" műsorban, és most újra visszatér, de ezúttal zsűritagként. Az énekes-színész legutóbb az "Árulók – Gyilkosság a kastélyban" második évadában szerepelt.

Bereczki gyerekkora óta szereti a zenét, apja hatalmas bakelitlemez-gyűjteménye miatt. Korda György és Bereczki ízlése nagyon hasonló, annak ellenére, hogy a paródiák másképp mutatják. Bereczki szerint a zsűrizés könnyebb lesz, mint egy tehetségkutatóban, mert itt nem lehet elkaszálni egy karriert. Hozzátette, hogy nem fog ragaszkodni a szakmai elemekhez, mert a produkciók már önmagukban is profik lesznek.

A nézők az elmúlt hetekben szavazhattak a műsorban szereplő dalokra, így a közönség is aktívan részt vesz a műsor alakulásában.