Clint Eastwood lányát családon belüli erőszak miatt letartóztatták

Francesca Eastwood, Clint Eastwood lánya, családon belüli erőszak miatt került letartóztatásra Beverly Hillsben. Az incidens során állítólag megtámadta párját, miközben autóztak.

A rendőrséget a bántalmazott fél értesítette, miután a szóbeli vita tettlegességig fajult. A rendőrségen mindkét fél kihallgatásra került, és a férfin látható sérüléseket észleltek, ami Francesca Eastwood letartóztatásához vezetett.

Francesca Eastwood 50 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábra került, és kedden bíróság elé állt. Az ott elhangzottakról azonban nem nyilatkoztak a sajtónak Eastwood képviselői.

Francesca Eastwood Clint Eastwood és Frances Fisher lánya. Frances Fisher színésznő, többek között a Titanic és a Watchmen sorozatokban szerepelt. Francesca 1993-ban született, és apja részéről hét féltestvére van. Egyszer volt házas, a Maroon 5 zenekar menedzseréhez, Jordan Feldsteinhez ment feleségül, de házasságuk csupán nyolc napig tartott. Francesca színész, gyerekként szerepelt Az igazság napja című Clint Eastwood-filmben, mellékszereplőként pedig feltűnt a Fargo tévésorozat-változatában és a Twin Peaks 2017-es visszatérésében is.

Clint Eastwood nyáron jelentette be, hogy elveszítette 61 éves élettársát, Christina Sanderát.