Új versenyző érkezése kavarodást okoz A Kísértésben

A TV2 A Kísértés című reality műsorában új szereplő, Pintér Natália érkezett, aki már az első pillanattól fogva feszültséget teremtett a többi játékos között.

Pintér Natália, vagyis Natali, a 27 éves budapesti rendezvény koordinátor sellőlányként érkezett a fiúk villájába, és bemutatkozó kisfilmjében határozott üzenetet küldött: "Jöttem mindenért, amire azt mondták, hogy nem lehet az enyém!". A műsorban már meglévő pár, Noel és Nati közötti kapcsolatot is próbára tette az új játékos érkezése.

Natali szerint az emberek nem tudnak belekötni a külsejébe, maximum a szempillájába, amit ő akkor is viselni fog, "ha a föld az éggel egybenő". Az új Kísértő lány kisugárzását illetően úgy véli, "harapni lehet a levegőt", és bár nem szokott csábítani, őt gyakran elcsábítják.

A műsorban kialakult feszültség hamar érezhetővé vált, amikor Pintér Natália kivetette a hálóját Noelre. Nati, az egykori Nagy Ő-versenyző, nem rejtette véka alá a véleményét az új érkezőről, kijelentve, hogy Natali nem szimpatikus számára, és "semminő nőiesség" nem fűződik hozzá. Kozelkin Nati szerint az új lány egy igazi műbaba, és hiányolja belőle a nőiességet, kecsességet, valamint az eleganciát.

Noel, aki nem értette Pintér okfejtését, további magyarázatot kért, mire Natali egy Ady-idézettel válaszolt: "Vannak, akik előbb voltak. A tyúk is előbb volt, mint a tojás" – utalva ezzel arra, hogy ő és Noel már egy párt alkotnak, és Natáliának tisztelettel kellene kezelnie ezt a tényt. Natali kijelentette, hogy a tiszteletet meg kell adni azoknak, akik előbb voltak, és ezzel a "tyúk és tojás" példával próbálta megértetni helyzetét.

A Kísértés című műsorban tehát izgalmas időszak következik, ahol az új versenyző, Pintér Natália megjelenése alaposan felkavarja az állóvizet, és a továbbiakban is érdekes fordulatokat ígér a nézők számára. Noel nevetve árulta el, hogy jelenlegi párja, Nati mellett nyitott lenne Natali társaságára is, és kíváncsi volt arra, hogy Natalinak hány köbcentisek a keblei, ami tovább fokozta a feszültséget a két Natália között. Kozelkin Nati pedig úgy véli, hogy nem tartja valószínűnek, hogy Noel és Natali később összejönnek, mivel Natali idősebb Noelnél, és Nati nem látja a szemét a nagy szempillák miatt, amelyek szerinte a lélek tükrét takarják.