Mi vagyunk Azahriah: Megérkezett a film plakátja és a premier dátuma

A Mi vagyunk Azahriah című film, mely Magyarország jelenleg legnépszerűbb zenészéről szól, november 28-án kerül a mozikba, és a frissen közzétett plakát alapján korhatáros lesz.

Azahriah menedzsmentje pénteken tette közzé a film poszterét, amelyen a premier dátuma is olvasható. A film producere, Lévai Balázs a Facebookon osztotta meg a hírt, és hozzátette, hogy a film Mazzag Izabella első egészestés rendezése lesz, amely egy nem szokványos zenészfilm ígéretével kecsegtet.

A Mi vagyunk Azahriah zenés dokumentumfilm lesz, amelyben nem csak Azahriah, azaz Baukó Attila lesz látható, hanem Ionescu Raul és Juniki Noémi színészek is szerepet kapnak. A filmről további részletek egyelőre nem ismertek, és a korábban kiadott rövid előzetes sem árult el többet a tartalomról.

Az előzetesben Azahriah a következőket mondja: "Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. Ha egy zenében azt éreztem, hogy ez nekem támaszt nyújt, akkor az olyan volt, mint egy otthon. Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy én befussak." Ez alapján a film a sikeres zenész életútját mutatja be.

Lévai Balázs megjegyezte, hogy több mint egy évig dolgoztak a filmen sok tehetséges és lelkes kollégával, valamint a Supermanagement csapatával. Azt is hozzátette, hogy a film sokkal őrültebb lesz, mint egy átlagos zenészfilm, és hogy most fordulnak a célegyenesbe. A rajongók és a filmkedvelők tehát két és fél hónap múlva láthatják majd a mozikban a Mi vagyunk Azahriah-t. Azahriah a Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy november 28-tól lesz látható a film a mozikban.