Liptai Claudia kórházi kezelése és a Játékszín előadása

Liptai Claudia kórházba került a Sztárban Sztár All Stars élő adása után, övsömör miatt, ami miatt kénytelen volt lemondani a Játékszínben tartandó előadásait. A műsorvezető és színésznő a vasárnapi műsor forgatása során már kibírhatatlan fájdalmakkal küzdött, és bár az adrenalin segített neki a fájdalom elviselésében, végül kórházi kezelésre szorult. A Hölgyválasz című darabban Auksz Éva vette át helyét, aki két nap alatt 15 táncos jelenetet tanult meg.

Auksz Éva a Játékszín Instagram-sztorijában megosztott képeken Liptai Claudia ruhájában pózolt Csonka András mellett, ami azt jelzi, hogy sikeresen állt helyt a váratlanul rátalált feladatban. Liptai Claudia a kórházból jelentkezve elmondta, hogy a múlt hétvégi Sztárban sztár All Stars élő show után nem számított arra, hogy kórházba kerül, és a teljes heti színházi előadásait le kellett mondania.

A színésznő a kórházból újabb bejelentkezésben osztotta meg, hogy a fájdalmai még nem múltak el, de az orvosok szerint még hosszú ideig kell szednie a gyógyszereket és még sokáig fogja érezni a fájdalom társaságát. Ennek ellenére engedélyt kapott, hogy a zsűripultba visszatérhessen, és reményei szerint, ha minden jól megy, a hétvégi adásban már ott lehet. Liptai Claudia hálásan ecsetelte az ápolók és szakemberek támogatását, akik még a legnehezebb pillanatokban is biztosították őt arról, hogy minden rendben lesz, és kiemelte a rajongói által kapott sok szeretetet is.

Zöld utat kapott kezelőitől, ezért ott lesz szombat este a Sztárban sztár All stars műsorában Liptai Claudia, aki hétfőn került kórházba övsömörrel. A színésznő nyilatkozni nem kívánt az elmúlt napok kínjairól, a fájdalmas betegség okozta nehéz percekről. Ám a közösségi oldalára pénteken feltöltött videóban elárulta, még mindig nincs igazán jól.

A TV2 is vigyáz rá az adás alatt, és mindent megtesznek, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel csinálhassa végig a közel négyórás felvételt. "Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a betegség fájdalommal jár, a forgatásra kirendelt állandó orvosi felügyelet is készen áll arra, hogy enyhítsen ezen" – állt a csatorna sajtóosztályának szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Claudia állapota szerencsére sokat javult, de még jó ideig gyógyszereket kell szednie és a fájdalom sem szűnik meg egyhamar. A színésznő arról is beszélt, igyekszik azzal is kímélni magát, hogy a lehető legkésőbb érkezik az adás előtt a stúdióba is, hogy minél többet pihenhessen.

A Sztárban sztár All stars műsorában Claudia egy hernyóselyemruhát fog viselni, ami egy bőrbarát anyag, jól szellőzik és kifejezetten kellemes viselet. Kiss Márk stylist, a népszerű zenés produkció ruhatervezője elmondta, hogy a ruhát úgy alakították ki, hogy a varrások mindenhol úgy legyenek eldolgozva, hogy ne szúrjon, ne karistoljon, ne sértse sehol a bőrét még véletlenül se.

Claudia azt nem tudhatja, a betegségét mi okozta, ám azt sejti, mi gyógyította őt. – Az a rengeteg ember, az a rengeteg szeretet, az a rengeteg üzenet, a barátaimtól, a pályatársaimtól, olyan emberektől, akikről akár évek óta nem is hallottam, mondhatom, hogy ennek legalább olyan gyógyító ereje van, mint az orvostudománynak – fogalmazott Liptai Claudia.