Nostalgia: Így nézett ki régen Lakatos Márk és Zimány Linda

Egy régi fotó került elő, amin a jelentősen megváltozott Lakatos Márk és Zimány Linda láthatóak. A stylist és a modell évekkel ezelőtt készült képen alig ismerhetőek fel.

Lakatos Márk nemrég osztott meg egy nosztalgikus képet Instagram-oldalán, ahol a hosszú hajú, erősen sminkelt magát öleli át a szemtelenül fiatal Zimány Lindával egy eseményen. A fotón Lakatos hosszú, göndör hajjal és erősen kihúzott szemekkel, valamint erős borostával és bajusszal látható, míg Zimány Linda félig feltűzött, göndör tincsekkel és szintén erős fekete sminkkel pózol.

Lakatos a bejegyzésében megemlítette, hogy nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is sokat változott az évek során. "Régen sokkal több sminket használtam. És sokkal jobban hasonlítottam Jézusra! Mellettem a Bűnbánó Magdolnával" - írta humorosan, Zimány Lindára utalva, aki jelenleg ügyvédként és influenszerként tevékenykedik. Hozzátette, hogy mennyire más dolgok foglalkoztatták akkoriban, és mennyire megdöbbentő szembesülni azzal, hogy mennyit változik az ember kívül-belül. "Mennyire más dolgok voltak a fejemben, a szívemben. Mennyire másképp beszéltem, terveztem, nevettem, sírtam. Mennyire más dolgokat gondoltam divatról és stílusról" - elmélkedett a változásokon.

A stylist azt nem részletezte, hogy a kép pontosan melyik évben és melyik eseményen készült, de a változásuk mértékét azóta eltelt idő alapján jól látható. Lakatos a követőit is bevonva tette fel a kérdést: "Ti hogy vagytok ezzel? Szeretitek a régi képeiteket?". A stylistról legutóbb a hónap elején írtunk, ekkor a Sztárboxról fejtette ki véleményét a közösségi oldalán.