Száraz Dénes főállású úszómesterként dolgozik

Száraz Dénes, a korábban népszerű magyar sorozatsztár, jelenleg főállású úszómesterként keresi a kenyerét a fővárosi Dagály Fürdőben. A színésznek kevés színészi munkája van, a nyári hónapokban csupán havi három előadása volt, és legközelebb csak 2025 februárjában lép színpadra, ezért kénytelen volt más munka után nézni.

Száraz Dénes július óta tölti be az úszómesteri pozíciót, miután nem kapott elegendő színészi feladatot, amely biztosítani tudta volna családja anyagi biztonságát. Egy nyolcnapos képzést követően, amelyet az Aquaworldben végzett és OKJ-s vizsgával zárt, állást vállalt a Dagály Fürdőben.

A színész elmondása szerint még próbaidőn van, de már belejött a munkába, havonta 21 napot dolgozik, és már reggel 6 órától szolgálatban van. Száraz Dénes élvezi, hogy egész nap a szabadban lehet, és a kollégái is jófejek és segítőkészek. Mivel triatlonozik, számára plusz előny, hogy bármikor ingyen tud úszni.

A fürdő vendégei közül néhányan felismerik őt, és szoktak kérdezni a korábbi sorozatairól és színházi szerepeiről. Száraz Dénes szívesen beszélget velük, és kedvesnek találja, amikor megköszönik neki az önkénteskedést, bár valójában ez nem így van, hiszen a fürdő alkalmazottjaként dolgozik.

Száraz Dénes továbbra is bízik abban, hogy visszatérhet a színészi pályára. A Veres1 Színház egyik előadásában kapott lehetőséget, de a próbák csak 2025 februárjában kezdődnek, így addig is más munkával kell kiegészítenie jövedelmét. A színész egy barátja javaslatára állt szolgálatba a Dagály Fürdőben, és jelenleg a Margitszigeten önkéntesként is küzd az árvíz ellen.