Szabó Simon és Balogh Edina szerelme: Egy edzőtáborból a szerelemig

Szabó Simon és Balogh Edina kapcsolata nem mindennapi módon alakult ki, hiszen mindketten egy-egy házasság után találtak egymásra. A színésznő szerint kapcsolatukat semmi nem tudja megrázni, és teljes nyugalom van közöttük.

Szabó Simon számára az elmúlt időszak eseménydús volt: elvált, új otthonba költözött, és közben Balogh Edina személyében az új szerelem is megérkezett az életébe. A színésznő a Budapesti Klasszikus Film Maraton megnyitóján, közel egy év távlatából így nyilatkozott kapcsolatukról: "Nagyon kemény történeten vagyunk túl. A mi kapcsolatunk nem annyira hétköznapi, nem egy randevúval kezdődött. Nem egy gyönyörű mozifilm és utána egy vacsora, hanem mi azért edzetten jöttünk ebbe a kapcsolatba, mind a ketten. Egy edzőtáborból jöttünk, a mi kapcsolatunkat nem tudja semmi megrázni, úgyhogy bennünk teljes nyugalom van".

Az eseményen a filmek voltak a középpontban, és a pár elárulta, hogy mely filmek a kedvenceik, amelyeket a maratonon is meg lehet majd tekinteni. Szabó Simon többek között a Terminátor 2-t, Az idő urai-t és a 2001: Űrodüsszeia-t említette, mire Balogh Edina hozzátette: "Annyira meg fogsz lepődni, de ugyanezt tudom elmondani, amit a Simon, úgyhogy egyetértünk".

Balogh Edina korábban erősítette meg, hogy Szabó Simonnal, akivel együtt szerepeltek a 2023-as Farm VIP-ben, egy párt alkotnak. A színészek azóta már összeköltöztek, és a gyerekeik is megismerkedtek. A szerelmesek nemrégiben egy különleges lépést tettek: egyszerre két otthonuk van, egy a belvárosban, egy pedig egy Budapesthez közeli kertvárosban. Balogh Edina a Borsnak adott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy kapcsolatukat semmi nem tudja megrázni.