Mikes Anna visszalépése a Dancing with the Stars-tól

Mikes Anna, a TV2 népszerű táncosnője, a közösségi médián keresztül jelentette be, hogy idén nem vesz részt a Dancing with the Stars műsorban. A döntését hosszas mérlegelés után hozta meg, annak ellenére, hogy a csatorna felkérte a szereplésre.

A tavalyi évadban szerelmükkel és győzelmükkel hódították meg a közönséget Krausz Gáborral, azonban a profi táncos és celeppárja idén nem áll parkettre. A Dancing with the Stars ötödik évadában olyan hírességek mérik majd össze tudásukat, mint Szabó Zsófi, Kucsera Gábor, Mihályfi Luca, PSG Ogli, Törőcsik Franciska, Kamarás Norbert, Tóth Gabi, Whisper Ton és Hosszú Katinka.

Mikes Anna a bejelentésében elmondta, hogy a szívét nehéz volt meghoznia a döntést, hiszen az elmúlt négy évad során a műsor sok élményt és érzést jelentett számára, a kollégái pedig barátaivá váltak. A táncosnő szerint a csúcson kell abbahagyni, és bár nehéz elengedni azt, amiben sikeresek vagyunk és szeretjük is, az életben sok más érdekes és szép dolog van, amire érdemes időt és energiát szánni.

Mikes Anna hangsúlyozta, hogy csak azokra a felkérésekre mond igent, amit szívből tud csinálni, és idén úgy érezte, a szereplése nem a táncról, hanem a bulvárról szólna, amiből szeretne kimaradni. A táncosnő számára a családja nyugalma a legfontosabb, és köszönetet mondott mindenkinek a megértésért és az eddigi támogatásért.

Információink szerint Mikes Anna döntésében párkapcsolata is közrejátszhatott, mivel az idei évadban jelenlegi párja, Krausz Gábor exneje, Tóth Gabi és új kedvese is versenyeznek a műsorban. Mikes Anna és Krausz Gábor a negyedik évadban nemcsak a műsort nyerték meg, hanem egymás szívét is meghódították, és jelenleg az Ázsia Expressz műsorában láthatók együtt. Elképzelhető, hogy a táncművész az esetleges kínos szituációkat akarta elkerülni, amikor visszalépett a műsortól, hiszen Gábor és Gabi közösen nevelik kislányukat, Hannarózát, és mindkét fél számára fontos a béke és egyetértés a gyermek érdekében.

: Mikes Anna bejelentése a közösségi médián. : Mikes Anna közösségi média bejegyzése. : Blikk cikk Mikes Anna döntéséről.