Michele Morrone és Megan Fox új filmjének világpremierje Budapesten

Újabb világsztár látogat el Magyarországra, a 365 nap olasz sztárja, Michele Morrone személyében, aki a fővárosban mutatja be legújabb filmjét, a Subservience-t. A zártkörű világpremierre szombaton kerül sor Budapesten, amelyről Hajdú Péter is beszámolt közösségi oldalán.

Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetője nagy izgalommal jelentette be, hogy Michele Morrone, akit a 365 nap-trilógia főszereplőjeként ismerhetett meg a közönség, ismét Magyarországon tartózkodik. A műsorvezető korábban már találkozott a sármos színésszel Budapesten, ahol egy baráti biliárdozás során Hajdú egy több milliós vázát is eltört. Most újra együtt pózolnak a közösségi oldalán, ahol Hajdú bejelentette, hogy Morrone és Megan Fox új filmjét, a Subservience-t Budapesten mutatják be.

Morrone maga is megerősítette a hírt, egy Instagram-sztoriban elárulta, hogy a világpremier az Etele Pláza egyik mozitermében lesz szombaton, és arra is felhívta a figyelmet, hogy a film holnaptól több streamingplatformon is elérhetővé válik. A Blikk információi szerint a film női főszereplője, Megan Fox, ugyanezen a napon New Yorkban tart zárt körű bemutatót. Mindkét eseményre a hollywoodi forgalmazó hívta meg a vendégeket, de Morrone minden rajongót arra biztatott, hogy látogassanak el az Etele Plázába és találkozzanak vele személyesen.

A pontos helyszínt és további részleteket egyelőre nem közöltek, de a rajongók már most izgatottan várják a szombati eseményt, ahol a szerencsések közvetlen közelből is megcsodálhatják a világsztárokat.