Jon Bon Jovi életet mentett egy hídon

A világhírű rockénekes, Jon Bon Jovi hősies cselekedetet hajtott végre egy klipforgatás közben, amikor megakadályozta egy nő öngyilkosságát a Nashville-i Seigenthaler gyalogos hídon.

A Bon Jovi frontembere, Jon Bon Jovi és csapata éppen a The People's House című számukhoz forgattak zenei videoklipet Nashville-ben, amikor észrevették a híd korlátján átmászó nőt, aki a Cumberland folyóba készült ugrani. Az énekes és egy másik nő, aki vele volt, odamentek hozzá, és lassú közeledéssel, valamint folyamatos kommunikációval sikerült meggyőzniük, hogy ne ugorjon le, majd segítettek neki visszamászni a hídra és megölelték.

Az esetről térfigyelő kamerák is készítettek felvételt, amelyet a Metropolitan Nashville-i rendőrség megosztott, de később eltávolítottak YouTube-ról, azonban a felvétel több helyen ismét felbukkant. Az AP videóján és a rendőrség által megosztott kamerafelvételeken látszik, ahogy az énekes és az ismerőse lassan közelít a kék ruhás nőhöz, és szóval tartják őt, végül ketten segítik át a nőt a korláton. A Metropolitan Nashville-i rendőrség közösségi oldalán kiemelte: "Nagy tapsot Jon Bon Jovinak és csapatának, amiért segítettek egy nőnek Nashville-ben a Seigenthaler gyalogos hídon kedd este".

A történtek a BBC és a Daily Mail szerint az öngyilkosság megelőzésének világnapján zajlottak, amikor a 62 éves rocksztár emberségről tett tanúbizonyságot. A nashville-i rendőrség posztjában méltatta az énekest, azt írták, hálásak Jovinak és csapatának, amiért sikerült a segítségükkel biztonságba helyezni a nőt.

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!