Imagine Dragons duplakoncertet ad a Puskás Arénában

Az Imagine Dragons, a világhírű zenekar, a LOOM világkörüli turnéjának keretében kétszer is fellép a Puskás Arénában 2025 júniusában. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a június 14-i koncert mellett egy második dátumot is bejelentettek: június 15-én is színpadra lépnek.

Az elővásárlási lehetőséggel élve annyian váltottak jegyet a budapesti koncertre, hogy a szervezők, a Live Nation közleménye szerint szükségessé vált egy második koncert meghirdetése. A jegyek először a zenekar regisztrált rajongói számára lesznek elérhetők szeptember 10-től, a teljes körű jegyértékesítés pedig szeptember 13-án, pénteken 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu oldalon.

Az Imagine Dragons európai turnéja tizenhat országot érint, májusban Zürichben kezdődik és júliusban Londonban ér véget. A zenekar már az ötödik magyarországi fellépésére készül. Korábban 2014-ben a Sziget Fesztiválon, 2016-ban a Budapest Arénában, 2017-ben a VOLT Fesztiválon, és legutóbb a 2023-as Sziget Fesztivál Nagyszínpadán léptek fel.

A koncertekre különleges VIP csomagok is kaphatók, amelyek között olyan élmények is szerepelnek, mint dedikált gitár, amelyen az együttes tagjai aznap este játszottak, backstage-túra, színpadi fotó lehetőség, és egyéb exkluzív ajándékok. Minden VIP-csomag tartalmazza a kapunyitás előtti belépés lehetőségét a koncert helyszínére, digitális tevékenységeket és exkluzív ajándéktárgyakat. További részletek az ImagineDragonsVIP.com oldalon találhatók.

Az Imagine Dragons előzenekaráként az európai turné összes állomásán Declan McKenna, a brit énekes-dalszerző lép fel. A zenekar idén nyár elején adta ki hatodik stúdióalbumát, a LOOM-ot, amelyet régi munkatársaikkal, köztük a svéd slágergyárosokkal, Mattmannal és Robinnal készítettek.

A 2008-ban alakult, jelenleg trióként (Dan Reynolds – ének, gitár, billentyűs és ütőhangszerek; Wayne Sermon – gitár, vokál, mandolin, szintetizátorok, hegedű; Ben McKee – basszusgitár, billentyűs hangszerek, vokál) működő Imagine Dragons albumaiból eddig 74 millió kelt el világszerte, a csapat több mint 160 milliárd lejátszást tudhat magáénak. Négy kislemezük – Radioactive, Believer, Thunder, Demons – több mint tízszeres platina eladást produkált.