Egy női holttestet találtak a szeghalmi csatornában

Kedden reggel Szeghalmon, egy Penny élelmiszer-áruház mögötti csatornában egy idős nő holttestére bukkantak. Egy arra járó személy riasztotta a rendőrséget, amely a bejelentést követően gyorsan a helyszínre érkezett, ahol megkezdték a haláleset körülményeinek vizsgálatát.

A beol.hu és a Békés Vármegyei Hírportál értesülései szerint a tragikus eseményről kedden reggel 7 óra 40 perc körül értesült a rendőrség. A helyszínre kiérkező rendőrök egy idősebb nő holttestét emelték ki a vízből.

Deményné Tűri Zsanett, a Békés vármegyei rendőrség sajtóreferense megerősítette, hogy a rendőrség munkatársai az arra járó riasztását követően azonnal a helyszínre siettek, és jelenleg is ott vannak, hogy tisztázzák a történteket. A nyomozás során eddig nem merült fel idegenkezűségre utaló jel.

Néhány nappal ezelőtt Budapesten egy férfi holttestet azonosítottak a II. kerületi Mammut bevásárlóközpont közelében. Ebben az esetben sem találtak bűncselekményre vagy idegenkezűségre utaló nyomokat a rendőrök, és a holttestet nem sikerült azonosítaniuk, így közigazgatási eljárásban vizsgálják az ügy további részleteit.