Cserpes Laura második házassága: „Nem akarunk álompár lenni a médiában”

Cserpes Laura énekesnő nemrég titokban mondta ki a boldogító igent második férjének, akivel két éve alkot egy párt. Az énekesnő számára fontos a házasság intézménye, hiszen szülei példája alapján hisz a hosszú távú kapcsolatokban.

Augusztus végén Cserpes Laura ismét férjhez ment, a ceremóniát Badacsonyban, szűk körben tartották meg. Az énekesnő első házassága másfél év után ért véget, amikor 2013-ban hivatalosan is elvált Fekete Dávidtól. Laura azóta úgy érzi, megtalálta az igazit, és újból férjhez ment.

Cserpes Laura szülei 37 éve élnek boldog házasságban, ami számára példaértékű. Az énekesnő elmondása szerint jó dolog, hogy két ember ilyen sokáig kitart egymás mellett. Az első házasságának vége után Laura több kapcsolatban is próbálkozott, többek között Berki Krisztiánnal és Gyurta Dániellel is volt együtt, de ezek a viszonyok nem bizonyultak tartósnak.

A második férjről keveset árult el az énekesnő, csupán annyit, hogy civil foglalkozású, és mindenben támogatja őt. Megállapodtak abban, hogy a férfi nem szeretne a nyilvánosság előtt szerepelni, és Cserpes ezt tiszteletben tartja. Az énekesnő hangsúlyozta, hogy nem szeretnének álompárként megjelenni a médiában.

Cserpes Laura ritkán beszél a magánéletéről, mivel úgy véli, ami a legfontosabb, azt kell a leginkább óvni. Az énekesnő szerint egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban él, és kedvese úgy szereti őt, ahogy van. Az énekesnő Rák jegyű, és saját bevallása szerint zárkózottabb típus.