Zámbó Krisztián könnyek között aggódott öccse, Adrián sérülése miatt, de büszke rájuk

A Zámbó testvérek egy váratlan baleset miatt kerültek nehéz helyzetbe az Ázsia Expressz legutóbbi adásában, amikor Adrián elesett és megsérült, de a verseny végén büszkeséggel tekintettek vissza a közösen átélt kalandokra.

Az Ázsia Expressz versenyének legújabb állomásán, a Fülöp-szigeteken történt az eset. Zámbó Krisztián és öccse, Adrián éppen a következő feladat helyszínére tartottak, amikor Adrián hirtelen elesett, és a térdéből erősen vérzeni kezdett. Krisztián azonnal segíteni akart, de Adrián azt állította, hogy csak egy kisebb horzsolásról van szó, így végül folytatták az útjukat.

A helyszínen Krausz Gábor és Mikes Anna fogadták őket, akik próbálták megnyugtatni a testvéreket. Krisztián azonban kiakadt, és felháborodott, hogy nem foglalkoznak kellőképpen a sérüléssel, attól tartva, hogy az esetlegesen elmérgesedhet. A stresszes helyzetben Krisztián annyira megijedt, hogy zokogásban tört ki, és Krausz Gábor nyakába borult.

A baleset és a vér látványa ellenére a testvérek végül nem álltak meg, és bár Krisztián aggódott, Adrián többször is hangsúlyozta, hogy csak egy horzsolásról van szó. Az eset ellenére a verseny folytatódott, a testvérek pedig továbbra is küzdenek a győzelemért az Ázsia Expressz kihívások során, bár végül a hét utolsó játéknapján a bennmaradásért kellett hajszázniuk, amelyet végül siker nélkül zártak, így kiestek.

A verseny során a testvérek még közelebb kerültek egymáshoz. Adrián elmondása szerint az éjszakákat beszélgetéssel töltötték, ami lehetőséget adott számukra, hogy elszeparálódjanak és élvezzék egymás társaságát. Krisztián a verseny során többször is meghatódott, leginkább az öccse féltése miatt, de büszke volt rájuk, és a nehézségek ellenére is pozitív maradt.

A Zámbó testvérek alig lemaradva, de vesztesként érkeztek célba, ám Krisztián ezt is próbálta pozitívan felfogni, és egy jó hideg sörrel próbálta enyhíteni a csalódottságukat.