Molnár Áron kosárlabdázott és sörözött Woody Harrelsonnal

Molnár Áron, a tavalyi Sztárbox győztese, nem vett részt a műsor 2024-es évadának nyitó meccsein, mert Woody Harrelsonnal töltötte az estét. A színész és a hollywoodi filmsztár kosárlabdázás után együtt söröztek, erről Molnár Instagramon számolt be, ahol egy fotót is közzétett a nagy meccs résztvevőiről. Harrelson jelenleg Budapesten tartózkodik, ahol a Szemfényvesztők harmadik részét forgatja, és a munka mellett időt szakít a sportra is, többek között padelezett Noszály Sándorral is.

Molnár Áron Instagram-posztjában így emlékezett meg az estéről: "Egyetlen kifogásom van, hogy miért nem voltam tegnap a Sztárboxon… Woody Harrelsonnal kosaraztunk… Gyerekkorom első kosaras filmje volt a Zsákolj, ha tudsz, most pedig vele játszhattunk 2 órán keresztül. 63 éves, szórta a pontokat, irdatlan passzokat adott, és mindig, de mindig visszajött védekezni a támadások után. Aztán eljött velünk sörözni…" - osztotta meg a színész. A találkozót Nagy Ervin szervezte le, aki Molnár szerint "egy ilyen csávó".

A találkozóról szóló bejegyzésében Molnár Petőfi Sándor Egy estém otthon című versének egy részletével zárta gondolatait, amelyben a költő a baráti beszélgetések hangulatát idézi fel. A posztban szereplő idézet:

”Beszéltünk erről, arról,
Amint nyelvünkre jött;
Még a szinészetről is
Sok más egyéb között.”

Molnár Áron nem az első magyar sportoló, aki Harrelsonnal közös programot osztott meg a közösségi médiában. Korábban Noszály Sándor is padelozott a színésszel, amiről szintén készült közös fotó.

A 24.hu információi szerint Woody Harrelson a Szemfényvesztők harmadik részét forgathatja Magyarországon, ahogyan Morgan Freeman is, aki a Dérynében vacsorázott. A Szemfényvesztők 3-at Ruben Fleischer, a Venom és a Zombieland-filmek direktora rendezi, a főbb szerepekben Rosamund Pike, Daniel Radcliffe, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg és Dave Franco lesznek majd láthatóak, és az eddigi két sztár mellett alighanem másokat is lehet majd látni Budapesten a következő időszakban.

Az emlegetett Sztárbox egyébként csúnya kiütéssel indult.