Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge boldogan mondta ki az igent

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge hivatalosan is összeházasodtak. A nagy nap Tiszaalpáron, a Csalogány Esküvő- és Rendezvényközpontban zajlott, ahol a szabadban mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Varga Miklós Joe, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, és 21 évvel fiatalabb kedvese, Hrovatin Csenge, hosszú készülődés után végre összekötötték az életüket. A ceremóniát körülbelül 60 fős násznép előtt tartották, ahol a helyszínt fehér virágok, függönyök, lampionok és világító füzérsorok díszítették. A friss házasok a nagy napról elsőként Varga idősebbik fia, Richárd osztott meg képeket és videókat a közösségi oldalán.

Varga Miklós Joe néhány nappal ezelőtt még arról számolt be Instagram-oldalán, hogy menyasszonya kérése volt, hogy az esküvő előtt 5 napig legyenek külön, amit meg is tettek. Ebben az időszakban kisfiával, Alexszel töltötte az idejét. A színész elárulta, hogy az újdonsült felesége nevét is felvette.

Az esküvő napján először Varga barátja tréfálta meg őt, aki menyasszonyi ruhában vonult be, hogy megtréfálja a vőlegényt. Amikor Varga rájött, hogy nem Csenge áll mögötte, nevetésben tört ki. Csenge könnyek között vonult az oltár elé, és az esküvőn három különböző ruhában is tündökölt. Az est folyamán a terebélyes, váll nélküli menyasszonyi ruháját egy letisztultabb, fehérre cserélte, majd később egy piros menyecske ruhában folytatta az ünneplést.

Varga és Hrovatin 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkozott először, legutóbb tavaly, a Nyerő Páros című műsorban szerepeltek együtt. Kapcsolatuk hullámvölgyeket is megélt, hiszen idén áprilisban a szakításukról lehetett hallani, de megküzdöttek egymásért.