Tóth Gabi visszatér a képernyőre és üzen a kritikusoknak

Tóth Gabi, az ismert énekesnő, hamarosan újra a képernyőn lesz látható, mint a TV2 Sztárban sztár All Stars műsorának versenyzője. Az Instagramon keresztül osztotta meg érzéseit és gondolatait a műsorban való részvételével kapcsolatban, ahol háláját fejezte ki a rajongóinak, és üzent azoknak, akik kritizálják.

A TV2 keddi sajtótájékoztatóján leplezték le, hogy kik fognak szerepelni a Sztárban sztár All Stars című műsorban, amely szeptember 7-én és 8-án dupla élő show-val debütál. Az énekesnő a közösségi médiában elmondta, hogy számtalan gratulációt kapott a rajongóitól, amiért nagyon hálás. A pozitív visszajelzések mellett természetesen a kritikusok is megszólaltak, de Tóth Gabi úgy döntött, hogy a támogatóira koncentrál, és nem foglalkozik a negatív hangokkal.

Tóth Gabi szerint sokan nem számítottak arra, hogy ismét a képernyőn láthatják, de ő inkább a jó emberekkel szeretne foglalkozni. Az énekesnő kifejezte, hogy örül a TV2-s lehetőségnek, és már "anyai erővel és egy igazi támogató társsal" vág neki ennek a kihívásokkal teli kalandnak.

Az énekesnő Instagram-oldalán megosztott fotósorozatában is kiemelte, hogy a kedves szavak ellepték az üzenőfalát, és bár a negatív megjegyzések mélyen érintették, most a rengeteg gratulációtól teljesen meghatódott. Tóth Gabi arról is beszámolt, hogy szemei bepárásodtak, amikor olvasta a rajongói üzeneteket.

A Sztárban sztár All Stars műsorban Tóth Gabi mellett szerepel majd egykori szerelme, Molnár Tibor, azaz Trap kapitány is, akivel a 2010-es évek közepén alkottak egy párt. A két művész 2017-ben jelentette be, hogy barátságban, de külön utakon folytatják életüket, és továbbra is munkakapcsolatban vannak.

Tóth Gabi bátorítja követőit, hogy legyenek bátrak és merjenek akkor is, amikor úgy érzik, a világ ellenük van. Az énekesnő szerint aki jóban van önmagával, az nem bánt másokat, és arra buzdít mindenkit, hogy ne foglalkozzanak a károgókkal. A közösségi oldalán közzétett posztjában is hangsúlyozta, hogy "Legyetek velem és ti se foglalkozzatok a károgókkal! Magukkal van bajuk!".