Ricky Martin a budapesti szuperkoncert sztárvendége

Ricky Martin lesz a főszereplője a Szerencsejáték Zrt. által szervezett ingyenes budapesti szuperkoncertnek, amely szeptember 21-én kerül megrendezésre a Hősök terén. Az eseményen olyan magyar előadók is színpadra lépnek, mint T.Danny, Regán Lili és Metzker Viktória.

A Napi Mázli Szuperkoncerten a látogatók sorsjegyek vásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezetet, amely hátrányos helyzetű családok felzárkózását segíti elő. Gáncs Kristóf, a szervezet ügyvezető igazgatójának elmondása szerint a tavalyi koncerten befolyt nyolc és félmillió forintból a szendrői Biztos Kezdet Gyerekház működését támogatták, ahol hátrányos helyzetű gyerekeket segítenek egészen a csecsemőkortól. Idén az Ökumenikus Segélyszervezet és a Szerencsejáték Zrt. egy négy évre szóló stratégiai partnerségi megállapodást is aláírt, amelynek keretében a nemzeti lottótársaság vállalta, hogy a jövő évben dedikált sorsjegyet vezet be, amellyel külön támogatja a segélyszervezet munkáját.

Ricky Martin egy videóüzenetben köszöntötte a közönséget és nagyszerű bulit ígért, különleges látványvilággal és olyan ismert slágerekkel készül a koncertre, mint a Livin’ la Vida Loca vagy a She Bangs. T. Danny, aki szintén részt vesz az eseményen, izgatottan nyilatkozott: "Egy ilyen nagy dologra nem lehet felkészülni, mert olyan energiák szabadulnak fel, amelyeket korábban még nem tapasztaltunk.".

A koncert ígéretesnek tűnik a különböző műfajok kedvelői számára, és egyedülálló élményt kínál a zenei paletta széles köréből. A rendezvény ingyenes, így mindenki számára nyitott, aki szeretné élőben látni Ricky Martint és a magyar előadókat a történelmi Hősök terén. A tavalyi szuperkoncerten mintegy ötvenezren vettek részt a Szoborparkban, online pedig közel tizenötezren követték a rendezvényt. Az idei eseményt a Szerencsejáték Zrt. tavasszal bevezetett új számsorsjátékára, a Napi Mázlira utalva nevezték el.

A koncertet Metzker Viktória DJ nyitja meg, majd T. Danny rapper, énekes, dalszerző lép színpadra, akit Regán Lili követ. A magyar előadókat után érkezik majd Ricky Martin. A fogyatékossággal élők az elmúlt évekhez hasonlóan a színpad közelében kialakított, akadálymentes lelátóról élvezhetik a produkciókat, továbbá a rendezvényhelyszínt is egy kizárólag nekik fenntartott beléptetési ponton közelíthetik meg.