Hobo koncertjének lemondása aggodalmat vált ki a rajongók körében

Egészségügyi okokból elmarad Földes László, azaz Hobo koncertje a budapesti Barba Negrában, ami aggodalmat váltott ki a rajongók körében. A Kossuth-díjas bluesénekes és dalszerző abban reménykedik, hogy gyorsan felépül.

A 79 éves művész, aki idén a Petőfi Zenei Díj Életműdíját is kiérdemelte, augusztus 31-én lépett volna fel a népszerű helyszínen. Hobo népszerűsége töretlen, koncertjei iránt nagy az érdeklődés, és a rajongók körében kivétel nélkül mielőbbi jobbulást kívánnak neki.

A koncert lemondását a művész Facebook-oldalán jelentette be, ahol a következő üzenetet tette közzé: "Sajnos egészségi okok miatt le kell mondanom a szombati Barba Negra-beli »Út a Kopaszkutyáig« koncertet. Bízva a gyors javulásban megértésüket kérem és üdvözlöm Önöket. Hobo". A bejelentés után a rajongók szeretetáradattal töltötték meg a kommenteket, és megértésüket fejezték ki.

Jelenleg még nincs információ arról, hogy a Barba Negrás koncertet pótolják-e, de a Barba Negra oldalán az olvasható, hogy a jegyek árát automatikusan visszatérítik. Hobo honlapján az szerepel, hogy a következő fellépése szeptember 13-án, Biatorbágyon lesz, amennyiben addigra felépül. A művész színes életművét könyvek, színházi és filmszerepek, valamint önálló estek is gazdagítják.

Tavasszal került nyilvánosságra, hogy Hobo monumentális életművéről egy zenés road movie is készül. Reméljük, hogy a Kossuth-díjas előadóművész hamarosan felépül, és ismét találkozhatunk vele a színpadon.