Hiba a Szerencsekerék fináléjában

A Szerencsekerék legutóbbi adásában egy nyelvtani hiba csúszott a fődíj játék feladványába, mégis, a játékos 6 millió 560 ezer forintot nyert.

A népszerű televíziós játék, a Szerencsekerék legutóbbi adásában Attila nevű versenyzője nagy összeget, pontosan 6 millió 560 ezer forintot nyert, miután helyesen megfejtette a finálé feladványát. Azonban a TV2 által Instagramon közzétett videóban látható, hogy a feladványban egy nyelvtani hiba csúszott, "mennyasszonyi csokor" volt kiírva "menyasszonyi csokor" helyett.

A hiba ellenére a műsorvezető, Kasza Tibi és a stúdióban jelenlévők nem vették észre a bakit, és a műsor vágása során sem javították ki. A hibára a TV2 Instagram-posztjában egyes nézők hívták fel a figyelmet. A Port.hu észrevétele szerint a feladványt tartalmazó szerencsetáblán Sydney van den Bosch mellett "mennyasszonyi" ruha szerepelt helytelenül.

A nyertes versenyző, Attila, a jelentős összeggel tervei szerint Görögországba utazik majd a feleségével, és felkeresik a Mamma Mia!-mozifilm forgatási helyszínét.

A Szerencsekerék, amely a kilencvenes években vált kultikussá, 2021-ben tért vissza a képernyőkre Kasza Tibi vezetésével, és azóta is népszerű a nézők körében, minden hétköznap esténként. A műsor újraindulásáról korábban már írtak részletesen. Az adásokban minden nap új sztárvendég érkezik, aki megpörgeti a kereket és próbálja kitalálni a civil játékosokkal együtt a megadott feladványt. Az említett adásban Lissák Laura is megjelent, de nem ő, hanem Attila jutott el a fődíj játékig.