A Sztárban sztár All Stars zsűrijének tagjai

Szeptember 7-én és 8-án dupla élő show-val kezdődik a Sztárban sztár tizedik, jubileumi évada, a Sztárban sztár All Stars, ahol a korábbi szériák versenyzői és zsűritagjai térnek vissza.

A TV2 nagysikerű műsorának, a Sztárban sztárnak idén rendhagyó változatát láthatják a nézők, ahol az eddigi évadok legendás versenyzői mellett az ikonikus zsűritagok is visszatérnek. A zsűri új felállásban, de régi tagokkal érkezik: Liptai Claudia és Hajós András, akiket a produkció első szériáiban láthatott a közönség, valamint a 8. és 9. évadból Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is helyet foglalnak az ítészek székeiben.

Liptai Claudia, aki a műsor indulásától, 2013-tól vett részt a zsűrijében és 2016-ban terhessége miatt távozott, majd az ötödik és hatodik évadban visszatért, szerint a Sztárban sztár egy olyan különleges produkció, ami mindig tartogat meglepetéseket, és az új formátum még több kihívást és izgalmat ígér. Hajós András reméli, hogy a speciális évad jutalomjáték hangulatot vált ki, és bár sokat változott az elmúlt években, a savgerince megmaradt, így a szerető szúrásokra továbbra is számíthatunk tőle.

Lékai-Kiss Ramóna szerint a megújúlt zsűri gondoskodni fog arról, hogy a nézők jól érezzék magukat, és kíváncsian várja, milyen energiák szabadulnak fel a 10. évadban. Stohl András számára is különleges élmény a zsűripultba való visszatérés, és ígéri, hogy a műsor nemcsak az ország házibuliját hozza el, hanem véget nem érő nevetéseket és sírásokat is.

A műsorvezetői szerepet Till Attila tölti be, és a premier hétvégén a nézőket szombaton és vasárnap is várja a képernyők elé. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója büszkeséggel tölti el, hogy sikerült megvalósítani az All Stars évadot, és kiemelte, hogy 24 énekes mutatkozik be a nyitó adásokban, ami eddig még nem volt példa.

A Sztárban sztár All Stars premier hétvége tehát szeptember 7-én és 8-án lesz a TV2-n. Az évek során a zsűriszékben olyan hírességek is helyet foglalhattak, mint Majoros Péter Majka, Papp Szabolcs, Makranczi Zalán, Lakatos Márk, Havas Henrik, Köllő Babett, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Tóth Andi és Marics Peti.