Letartóztatták Michael Madsent

A rendőrség letartóztatta Michael Madsent, a Kill Bill-filmek és más ismert alkotások sztárját, családon belüli erőszak vádjával. A színész állítólag meglökte feleségét egy vita hevében, majd kizárta őt Los Angeles-i otthonukból.

A kaliforniai Malibuban, helyi idő szerint szombat éjjel került sor a letartóztatásra. A Los Angeles megyei seriffhivatal tájékoztatása szerint DeAnna Madsen, a színész felesége azt állította, hogy férje ellökte és kizárta őket közös otthonukból. A TMZ jelentése szerint a seriff helyettesei a feleség biztonságáról már gondoskodtak, amikor a helyszínre érkeztek.

A hatóságok beszéltek mindkét féllel, majd Madsent letartóztatták és börtönbe vitték. A színész felesége nem kérte az orvosi ellátást. Madsen végül 20 ezer dolláros, körülbelül 7 millió 115 ezer forint értékű óvadék ellenében szabadlábra került.

A színész jogi képviselője szerint az eset egy nézeteltérés volt Michael és a felesége között, amely reményeik szerint mindkettőjük számára pozitívan oldódik meg. Az eset kapcsán eljárás indult, és Madsen jogi képviselője szerint húszezer dolláros óvadék fejében szabadlábon védekezhet.

Ez nem az első eset, hogy Madsent letartóztatják; 2012 óta ez volt a negyedik alkalom. A színész korábban olyan filmekben játszott, mint a Kutyaszorítóban, a Thelma és Louise vagy a Kill Bill, és Quentin Tarantino filmjeiben csinálta meg karrierét, például az Aljas nyolcasban is felbukkant. Michael Madsen és DeAnna Madsen 28 éve házasok. A most 66 éves színészt korábban is vitték már be a hatóságok erőszakos magatartása miatt.