Miss Balaton 2024: A győztes és a döntő csillogása

Szombat este Balatonfüred adott otthont a Miss Balaton döntőjének, ahol a hírességek és a szépségverseny résztvevői egyaránt lenyűgöző ruhakölteményekben tündököltek.

Az eseményen jelen voltak ismert személyiségek, mint például Epres Panni, Lipcsei Betta, Balog Eleni, Gerencsér Timi, Zimány Linda és Szabó András Csuti, valamint párja, Sudár Bianka. A szépségversenyen feltűnt Galambos Bogi, Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter milliárdos is, akik a szakításuk után ismét egy helyszínen találkoztak.

A döntő során a nézőközönség előtt a legszebb tizenkét lány vonult fel, akik fürdőruhában és estélyiben is megmutatták magukat, emellett bemutatkozó kisfilmjeiket is levetítették. A zsűri, melynek tagjai Sándor Orsi, Kocsis Korinna, Tóth Lilla Hanna, Merő Péter és Rasztovics Dávid voltak, hozzáértő személyekből állt.

A verseny eredményhirdetése során Sótonyi Boróka a második udvarhölgy, Ambrus Nikolett pedig az első udvarhölgy címét érdemelte ki. A szépségverseny győztese és ezzel az új Miss Balaton a 20 éves Bábel Virág lett, aki modellként szerzett tapasztalatait kamatoztatva meghatódottan vette át a koronát. A Blikk szerint Bábel tinédzserkora óta foglalkozik modellkedéssel.