Pótlóbuszok közlekednek Kőbánya-Kispest és Dabas között

Szerdától szeptember 1-ig pótlóbuszok veszik át az S21-es vonatok szerepét Kőbánya-Kispest és Dabas között a pályakarbantartások miatt. A Dabas, Lajosmizse és Kecskemét közötti S21-es és S210-es vonatok a megszokott menetrend szerint közlekednek. A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti vonatok nem járnak, az utasokat a Cegléd felé közlekedő S50-es vonalra, vagy az S21-es betétjáratok használatára ösztönzik. A pótlóbuszok és a vonatok közötti csatlakozás Dabason, valamint a korai reggeli és késő esti órákban Kőbánya-Kispesten lesz biztosított.

A Mávinform tájékoztatása szerint a pótlóbuszok a karbantartási munkálatok ideje alatt szállítják az utasokat. A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon nem közlekedő vonatok helyett az alternatív közlekedési lehetőségek között szerepel a ceglédi vonal és az S21-es betétjáratok. Az utasoknak érdemes figyelemmel kísérniük a menetrendi információkat és a csatlakozásokat, hogy zökkenőmentesen tudjanak utazni a karbantartás ideje alatt.

A karbantartási munkálatok nem érintik a Dabas és Kecskemét közötti S21-es és S210-es vonatokat, így azok a megszokott menetrend szerint közlekednek tovább. Az utasoknak azonban érdemes figyelembe venniük, hogy a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti szakaszon a vonatok helyett más közlekedési lehetőségeket kell igénybe venniük. A pótlóbuszok és a vonatok közötti csatlakozások biztosítása érdekében a Mávinform folyamatosan tájékoztatja az utasokat a változásokról.