Szinetár Dóra színpadi bakija a Szerencsekerékben

Szinetár Dóra a Szerencsekerék csütörtöki adásában mesélt arról, hogy milyen emlékezetes színpadi bakit követett el a Vígszínházban. A színésznő Kasza Tibi műsorvezető kérdésére idézte fel azt az esetet, amikor az "Óz, a csodák csodája" című musicalben játszva, Dorothyt alakítva elfelejtette a Szivárvány dal első sorát.

Szinetár Dóra elmondta, hogy a vasárnap délelőtti előadáson, amikor a színpadra lépett, nem jutott eszébe a dal kezdő sora. A színpadon két bucka volt, az egyik a súgót, a másik a karnagyot rejtette, de mivel egyikük sem sejtette, hogy a színésznő nem emlékszik a szövegre, csak integettek neki, amikor segítséget kért tőlük.

Szinetár végül úgy döntött, hogy improvizál, és üzbégül kezdett énekelni, amitől a súgó és a karnagy is rájött, hogy valami nincs rendben. Ekkor már derékig kilógva kezdték segíteni, és ketten sztereóban mondták a szöveget, amitől a színésznő annyira elkezdett nevetni, hogy képtelen volt tovább énekelni. A helyzetet "Totó, Totó!" kiáltásokkal rohangálva próbálta menteni.

A Szerencsekerék adásában Szinetár Dóra egy másik színpadi esetről is beszélt, amikor bábokat játszottak, és a nézőtér felé nézve nem hallotta, mikor jön a soron következő párbeszéd. Ezt úgy oldották meg, hogy a mögötte álló színészkollégája minden kérdés végén fenékbe rúgta, jelezve, hogy ő következik.

Szinetár Dóra nem hitte volna, hogy ilyen megtörténhet vele, de a nevetőgörcs miatt nem bírta folytatni az éneklést. Kasza Tibi, a műsorvezető is megosztotta saját színpadi bakiját, amikor egy korábbi fellépésén halandzsázni kényszerült egy dalban, mert elfelejtette, hogy azt a sort még nem írták meg.