Czutor Zoltán Majkáról: "Nem tartom annyira hitelesnek"

Az ózdi rapper, Majka és a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán közötti feszültség újabb fejezetéhez érkezett, amikor Czutor nyilatkozatot tett a Kiskegyednek, amelyben kifejtette, hogy nem tartja Majkát hitelesnek.

Czutor Zoltán a Kiskegyednek adott interjújában beszélt arról, hogy szerinte Majka túlságosan is a közönség kegyeit keresi, és véleménye gyakran olyan, mintha közvélemény-kutatáson alapulna. A zenész úgy véli, hogy ő maga sokkal őszintébb és önazonosabb, mint Majka, és kevésbé hajlandó pénzért dolgokat csinálni. Czutor szerint vannak olyan ügyek, amelyekbe Majka nem mer beletenyerelni, mert azok nem népszerűek, példaként említve az állatok emberi jogokkal való felruházását.

A két zenész közötti feszültség nem új keletű, hiszen már négy évvel ezelőtt is összeakadtak a koronavírus járvány idején kialakult helyzet kapcsán. Akkor Majka az utcákon korzózó és parkokban piknikező emberek viselkedését kritizálta, ami Czutorral ellentétbe került. A vita hevében a rapper és az énekes online térben is durván összevesztek, de a koronavírus végül pontot tett a nézeteltérésük végére.

A mostani konfliktus azzal kezdődött, hogy Majka egy interjúban kijelentette, nincs az a pénz, amiért elvállalná az RTL egyik műsorát, a Sztárboxot, és ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy Czutor Zoltánnak nagyobb szüksége van a pénzre, mint neki. Czutor erre reagálva elmondta, hogy ő hasznos dolgokat szeret csinálni, még akkor is, ha ezért támadások érik.

Majka az ősszel nem a Sztárboxban, hanem az X-Faktorban és a Kalandra fal! című vetélkedőben fog műsort vezetni.

Czutor Zoltán a Sztárbox új évadában fog szorítóba lépni férfi nehézsúly-kategóriában, amely szeptember 1-jén kezdődik. A zenész a Kiskegyednek adott interjúban kifejtette, hogy élete során soha nem csinált semmit azért, hogy szeressenek, és soha nem jópofizott senkivel. Az interjúban Czutor azt is hozzátette, hogy köztük mindig volt valami feszültség, és ő Majkát nem tartja annyira hitelesnek.