Pest megyei családirtás: vádat emeltek az albertirsai férfi ellen

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt a 35 éves N. Arnold ellen, aki tavaly júniusban kegyetlen módon megölte a feleségét és hároméves kislányát Albertirsán. Az eset egy Pest megyei településen történt, ahol a családi tragédia részletei most vádirat formájában kerültek nyilvánosságra.

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott és felesége között már régóta megromlott volt a viszony, és egyfajta se veled-se nélküled kapcsolatban éltek. A házasságukból 2020-ban született egy kislányuk. A tragikus események 2023. június 30-án kezdődtek, amikor a férfi hazaérkezett, de nem találta otthon a családját. Megpróbálta őket telefonon elérni, sikertelenül.

Az asszony és a kislány este tértek haza, majd zuhanyozni mentek. A nő a fürdőből kilépve szóváltásba keveredett a vádlottal, aki ekkor bántalmazni kezdte. A férfi egy vascsövet ragadva legalább 120 alkalommal lesújtott rá, így brutális módon végzett a feleségével. Ezután a fürdőbe lépett, ahol megfojtotta hároméves kislányát.

A gyilkosságok után a férfi alkoholt és cigarettát vásárolt, majd részegen visszatért a házba. Másnap délután, miután sikertelen öngyilkossági kísérletet tett, bejelentette tettét a segélyhívón. A rendőrség még aznap őrizetbe vette, később letartóztatták és elmegyógyintézetbe került.

A vádhatóság a vádlottat több ember sérelmére, részben különös kegyetlenséggel, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt vádolja. A tragédia kapcsán az RTL Híradójában az is elhangzott, hogy a nő korábban a férje bántalmazó magatartása miatt távoltartást kért ellene, de végül nem született ilyen végzés. Állítólag a nő a település polgárőreitől is kért segítséget. Az RTL Klub információi szerint a férfi egy már leszerelt katona volt, és a párnak volt egy 10 éves gyermeke is a nő előző kapcsolatából, de a mészárlás napján nem volt a házban, az édesapjánál tartózkodott.