Sürgős javítási munkálatok az M0-s autóúton

Pénteken sürgős dilatációs szerkezetjavítás kezdődik az M0-s autóút Dulácska völgyhídjánál, amely elengedhetetlen a közlekedésbiztonság fenntartása érdekében, és nem halasztható el.

A javítási munkálatok augusztus 16-án, pénteken délelőtt kezdődnek, és a tervek szerint aznap estére befejeződnek, hogy a hétvégi utazók számára a lehető legkevesebb fennakadást okozzák. A munkálatok során a forgalom csak az autóút belső sávját használhatja, és a párhuzamos gyűjtő-elosztó utakat ajánlják alternatív útvonalként. A javítások a híd belsejében zajlanak, így a felszíni forgalmat láthatóan nem érintik.

A közlekedőket arra kérik, hogy utazás előtt tájékozódjanak a forgalmi helyzetről az Útinform szolgálatánál vagy a közösségi autós alkalmazásokon keresztül, és számítsanak némi késésre. A javítási munkálatok a Törökbálinti csomópont közelében található Dulácska völgyhídnál koncentrálódnak, és a dilatációs elemek javítására irányulnak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálata és más navigációs alkalmazások rendszeres frissítéseket biztosítanak a közlekedők számára a munkálatok ideje alatt. Az utazók türelmét és megértését kérik a javítási munkálatok idejére.