A Kalandra fal! új évadának nyitányát Majka és Sebestyén Balázs vezeti

Szeptember 2-án tér vissza a képernyőkre a Kalandra fal! új évada, melynek első adását a korábban még sosem látott páros, Majka és Sebestyén Balázs fogja közösen vezetni. A műsorvezetői feladatokat a későbbiekben Pápai Joci és Istenes Bence is átveszik, akik a folytatásban Majka és Balázs oldalán tűnnek majd fel.

Az RTL csatorna bejelentése szerint a népszerű vetélkedőben a játékosoknak különféle falakat kell átjutniuk, amelyeket egy illusztrátor rajzolt meg, köztük az új Pénzfal kihívást is, ahol a sikeres átjutás vagy egy látványos csobbanás dönti el, hogy ki kerül közelebb a pénznyereményhez.

A versenyben minden héten hat hírességekből álló háromfős csapat méri össze ügyességét és bátorságát. Az elődöntők hétfőtől szerdáig tartanak, ahol naponta egy csapat esik ki, és csütörtökön a három győztes csapat küzd meg a továbbjutásért. A hét végén derül ki, ki lesz a heti győztes, ki lubickolhat a sikerben, és ki szállhat szembe a Pénzfal utolsó akadályával.

Az első adásban Rácz Jenő és Megyeri Csilla csapata, a Schobert család és Hajdú Péter, valamint Vajtó Lajos és Járai Máté csapata feszül egymásnak. A vízbe eső versenyzők kimentéséért Dudás Miki felel majd.

Majka és Pápai Joci a TV2-től igazoltak át az RTL-hez, és a csatorna már nagyon várja őket. Ezt egy humoros videó is alátámasztja, amelyben Istenes Bence és Sebestyén Balázs kamerán keresztül figyeli, ahogy Majka és Joci elfoglalják az irodájukat, és mindenféle földi jóval kényeztetik őket. A videóban Sebestyén és Istenes megmutatják, hogy "kik a királyok az RTL-nél", amikor a műsorvezető-rapper és az énekes a medencében kötnek ki.

Sebestyén Balázs Instagramon üzent Majkának, hogy nyugodtan használhatja az öltözőjét, mivel ő ritkán van bent, de arra kérte, hogy a budipapírt ne vigye haza. A két új műsorvezető, Majka és Pápai Joci, a 15 év után visszatérő Kalandra fal! című adásban fog először szerepelni a csatornaváltásuk után. Sebestyén Balázs és Istenes Bence már az elején "helyretenni" kollégáikat, és kifejtették, hogy mit gondolnak a közös munkáról. Balázs szerint van két profi a csapatban, és két kiöregedett popsztár, de hozzátette, hogy a párosnak van még hova fejlődni.

Majka pedig arról beszélt, hogy nem tudna más olyan műsorvezetőt mondani, akivel annyira jól működne a kémia, mint Jocival, aminek alapja a köztük lévő mély barátság. A csatornaváltás ellenére Majka és Joci ragaszkodtak a régi csapatukhoz: a sminkről, a hajról, és a ruhákról ugyanazok az emberek gondoskodnak most is, mint, akik eddig is felkészítették őket a műsorokra.