Azahriah koncertjére minden jegy elkelt pár óra alatt a Budapest Parkban, de duplázik!

Mindössze négy és fél óra kellett ahhoz, hogy Azahriah szeptember 5-ei koncertjére minden jegy elkeljen a Budapest Parkban. A jegyértékesítés kedd délelőtt tízkor kezdődött, és a nagy érdeklődés miatt még délután két óra környékén is nyolcezer ember várakozott a virtuális várószobában. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Budapest Park bejelentette, hogy Azahriah nem egy, hanem kettő koncertet is ad majd a helyszínen, így a szeptember 5-ei teltházas show mellett szeptember 6-án, pénteken is színpadra áll majd.

Az előadó, Baukó Attila, azaz Azahriah szeptember 5-én és 6-án lép fel a közel 12 ezer férőhelyes helyszínen. A jegyek iránti érdeklődés nem meglepő, hiszen Azahriah idén májusban három teltházas koncertet is adott a Puskás Arénában. Az eredetileg egyetlen koncertként meghirdetett eseményre olyan gyorsan fogytak el a jegyek, hogy további két koncertet is meghirdettek, amelyek szintén teltházasak voltak.

A Budapest Parkban a küzdőtéri jegyek 14 499 forintba, míg a VIP jegyek 22 990 forintba kerültek. A Magyar Hang szerint a VIP jegyek ára valójában 22 999 forint volt. A felhasználók több felületen panaszkodtak a várakozás miatt, és többen a jegyárakkal sem voltak megelégedve.

Az előadó népszerűségét jól mutatja, hogy a Puskás Stadionban tartott koncertjeire összesen 138 890 jegyet vásároltak. A koncert szervezői a hvg360-on elmondták, hogy nettó 1,4 milliárd forint kiadás mellett 2 milliárdos bevétellel zárta az előadó a tripla-Puskást. Azahriah nemcsak a hazai koncertek helyszíneit tölti meg könnyedén, augusztus 8-án még Skóciában is teltházas koncertet adott, és a Sziget fesztiválos fellépésére volt, aki egészen New Yorkból érkezett, hogy láthassa a Nagyszínpadon zenélni. Gerendai Károly a Della podcastben elmondta, hogy Azahriahban van potenciál a világsztárrá váláshoz, de ehhez szükség lenne még egy jó nemzetközi menedzsmentre is.

A második koncertre augusztus 16-án, pénteken 10:00-tól lehet majd jegyet vásárolni.