Jön a TV2 új reality-je, szerelmüket teszik próbára a résztvevők

Szeptember 1-jén debütál a TV2-n a világhírű Temptation Island, azaz A Kísértés, a párok próbája, ahol négy pár teszi próbára kapcsolatát Thaiföldön, tíz-tíz kísértő társaságában. A műsort Kasza Tibor vezeti majd.

Ősztől új szerepben mutatkozik be Kasza Tibor, aki a A Kísértés, a párok próbája című reality műsorvezetője lesz. A műsorban négy pár vállalkozik arra, hogy válaszokat kapjanak a párkapcsolatuk középpontjában álló egyik legfontosabb kérdésre: mit bír el a szerelmük.

A Thaiföldre érkező szerelmeseket húsz mindenre elszánt kísértő próbálja majd elcsábítani. A párok nem sokkal az érkezésük után megismerkednek a női és férfi kísértőkkel, majd szétválasztásra kerülnek, és a sziget két külön szegletében, egy-egy mesés villába költöznek az ellenkező nemű csábítókkal. Mindkét ház élete tele lesz vad bulikkal, látványos feladatokkal és romantikus randevúkkal. A párosok tagjainak nincs közvetlen kapcsolata egymással és csak akkor hagyhatják el a villákat, ha randevúra indulnak az általuk választott kísértőkkel.

A Kísértés egyik legizgalmasabb pontja a tábortűz ceremónia lesz, ahol a műsorvezető külön-külön fogadja a párok női és férfi tagjait, hogy egy-egy rövid videón mutassa meg a fiataloknak, hogyan tölti idejét párjuk. Ezek a videók egyesek számára megkönnyebbülés, mások számára pedig gyanakvás, harag és azonnali bosszú forrása lesz.

A műsorban nincs „díj” vagy „nyertes”, a párok a szigetről azzal a tudással távoznak, hogy megismerik kapcsolatuk értékét és valódiságát. Amit a párok elvisznek a Kísértés szigetéről az az, hogy biztosan fogják tudni a kapcsolatuk értékét, valódiságát. Vajon a szerelem lesz erősebb vagy a kísértés?

A résztvevő párok között találjuk Brigit és Dusánt, akik jegyespárként vágnak neki a kalandnak, méghozzá egy fontos bizonyítási vággyal: Dusán korábbi félrelépése ellenére szeretné megmutatni a szerelmének, hogy bízhat benne, és az ő kötelékük valójában felbonthatatlan. Dorinát és Noelt, akik a Power of Love című párkereső realityből ismertek, és bíznak a kapcsolatuk alapjaiban, a legfontosabb összetartó erők számukra az őszinteség, és a humor. Lindát és Gergőt, akik egy se veled, se nélküled viszonyban vannak, szeretnének végre válaszokat kapni a jövőjüket érintő kérdésekre. Valamint Ingét és Lórit, a másik jegyespárt, akik a műsort egy leány és legénybúcsúnak fogják fel, és sziklaszilárdnak gondolják a kapcsolatukat.

A Kísértés, a párok próbája a szeptember 1-i kezdés után hétfőtől csütörtökig minden este lesz látható a TV2-n.

A realityben több ismerős arc is felbukkan majd, többek között Kozelkin Natália, aki tavaly Jákob Zoltán szívéért versengett A Nagy Ő aktuális évadában, és most kísértőként tűnik fel a műsorban.

Kozelkin Natália a közösségi oldalán is megosztott egy bejegyzést, amelyben így ír: "Tavaly sok fejtörést okozott, amikor felkértek erre a műsorra, végül úgy döntöttem nem hagylak titeket cserben, és újra képernyőn szórakoztatlak tovább titeket. Most se hagytam otthon a csípős megjegyzéseimet, de ezt már megszokhattátok tőlem… ugyebár😋😜" – írta a reality sajtótájékoztatóján készült fotók mellett.

Nati a tavalyi Nagy Ő-ben a fináléig jutott, Jákob Zoltán viszont a műsor végén úgy döntött, Bettivel szeretne tovább ismerkedni, akivel azóta már véget ért a kapcsolatuk.