Tóth Gabi jogi lépéseket fontolgat a negatív kommentelők ellen

Tóth Gabi énekesnő könnyeivel küzdve osztott meg egy videót a közösségi médiában, amelyben arról beszél, hogy elérte a tűréshatárát a negatív kommentekkel szemben, és jogi lépéseket tervez tenni, ha a gyűlölködők nem állnak le rosszmájú megjegyzéseikkel.

Az énekesnő TikTok-oldalán tette közzé a közel öt perces videót, amelyben párás tekintettel fejti ki véleményét a rosszindulatú kommentekkel kapcsolatban. Tóth Gabi elmondta, hogy évek óta rengeteg negatív kommentet kap, amelyek gyakran kamuinformációkon alapulnak, és úgy érzi, hogy ezek a megjegyzések már túl sokáig érték őt büntetlenül.

A videóban az énekesnő egy konkrét kommentet is említ, amely szerinte a poharat betöltő csepp volt. Ebben a kommentben a felhasználó arra utal, hogy a kormánypárt pénzeli őt, amit Tóth Gabi határozottan visszautasít. Az énekesnő hozzátette, hogy úgy érzi, egészen jól kezelte a rosszmájú hozzászólásokat, és nem volt gyakori, hogy reagáljon rájuk.

Tóth Gabi hangsúlyozta, hogy szeretné, ha lennének következményei annak, ha valaki másokat aláz és tipor meg a közösségi médiában. Azt is hozzátette, hogy nem csak ő, hanem sokan mások is szenvednek a hasonló negatív megnyilvánulásoktól.

Az énekesnő azt üzente a negatív kommentelőknek, hogy ne gondolják, hogy büntetlenül megúszhatják a tetteiket. Tóth Gabi kijelentette, hogy mostantól mindenki ellen jogi lépéseket fog tenni, aki ilyen módon bántja őt. Azt is megjegyezte, hogy még ha valaki anonim profillal is írja a sértő megjegyzéseket, akkor is képes lesz megtalálni őket, és feljelentést tesz.

Tóth Gabi korábban is beszélt már arról, hogy szerinte karaktergyilkosság áldozata lett, különösen az Eucharisztikus Kongresszus idején, amikor sokan vették észre a keresztény megnyilvánulásait, és azt feltételezték, hogy politikai okokból kapott pénzt. Az énekesnő azonban elismerte, hogy fideszes, és a 2022-es kampányban énekelt a miniszterelnökkel.

A Tóth Gabit menedzselő cég a 2022-es választás óta 95 millió forint állami támogatást kapott, amely a Szerencsejáték Zrt. által kezelt alapból származik, és amelyből NER-közeli személyek és egyesületek is részesültek.

Tóth Gabi arra is buzdítja azokat, akik hasonlóan szenvednek a negatív kommentelőktől, hogy legyenek bátrak és tegyenek lépéseket a zaklatások ellen. Hisz abban, hogy lesz változás és büntetni fogják az internetes zaklatást.