Iszak Eszter és kislánya, Mirabella

Iszak Eszter, a TV2 műsorvezetője, hosszabb kihagyás után először posztolt Instagramon kislánya, Mirabella születése óta. Elárulta, miért vonult vissza a közösségi médiától, és milyen érzések vezérelték ebben az időszakban.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel kislánya, Mirabella júliusban jött világra. Azóta a műsorvezető kevesebbet jelentkezett be közösségi oldalain, amit most egy friss bejegyzésben magyarázott meg. Iszak elmondta, hogy a terhessége vége felé úgy döntött, hogy inkább a valós pillanatokat szeretné megélni, mintsem a közösségi médiában aktív lenni.

A műsorvezető hozzátette, hogy az elmúlt hetekben különösen fontos volt számára, hogy a jelenre koncentráljon, mivel kislánya folyamatosan változik, és nem szeretne lemaradni semmiről. Iszak Eszter azt is megosztotta, hogy a közösségi oldalán közzétett képek még a várandóssága alatt készültek, és ezekkel szeretné inspirálni azokat a kismamákat, akik hasonló helyzetben vannak.

Eszter korábban nem beszélt nyíltan a terhességéről, de kollégái, köztük Istenes László, már a TV2 Mokkában észrevették rajta a változást. A kismama a várandóssága végéig dolgozott, és csak az utolsó héten pihent meg. A boldogságtól a felhők felett járva, minden figyelmét kislányára, Mirabellára összpontosította, ami magyarázatot ad arra, miért nem jelentkezett be a közösségi oldalain. Azonban most visszatért, és megosztotta érzéseit és gondolatait a követőivel. Iszak Eszter három héttel ezelőtt számolt be arról a közösségi oldalain, hogy megszületett első gyermeke.

A műsorvezetőnő elárulta, hogy a hagyományos kismama nadrágokkal nem volt teljesen kibékülve, így inkább nagyobb méretű darabokból vásárolt, és ezeket az outfitjeit is megosztja majd a követőivel a következő napokban és hetekben.