A legendás Bedeco kakaó visszatér

A '80-as évek ikonikus Bedeco kakaója modern, könnyű változatban tér vissza a piacra. A termék megújult, hogy megfeleljen a piaci igényeknek, miközben megőrizte nosztalgikus megjelenését és ízét.

A Bedeco kakaó a rendszerváltás előtt volt népszerű, de a '90-es években beáramló nyugati márkák jelentős konkurenciájával szembesült. A márka 2016-ban eltűnt a polcokról, de a zirci gyár megmaradt. A Nutriversum vállalat vette át a gyárat és újra bevezette a Bedeco termékeket, beleértve a kakaót is, miután egy felmérés kimutatta, hogy a válaszadók 76%-a a múltban fogyasztott Bedeco kakaót. A visszatérés összhangban áll a Nutriversum egészségtudatos értékeivel. Fetter Ármin marketingvezető elmondta: "Hosszú távú terv volt valamit kezdeni a Bedeco márkával. A felmérésünk azt mutatta, hogy ügyfeleink többsége ismeri a Bedeco kakaót, és a válaszadók 97%-ának pozitív emlékei vannak a termékről. Így döntöttünk úgy, hogy visszahozzuk a múlt kedvelt kakaóját oly módon, ami összhangban van a Nutriversum egészségtudatos értékeivel.".

A Bedeco kakaó a '80-as évek reklámjaiból ismert nosztalgikus ital, amely hasonló megjelenéssel és ízzel tér vissza, de modernizált összetétellel, beleértve az új könnyű változatot is. A vállalat kutatást végzett a termék újraindítása előtt. A termék eltűnt 2016-ban, de az eredeti logóval és csomagolással újra bevezették. A felmérés azt mutatta, hogy a válaszadók 76%-a fogyasztott korábban Bedeco kakaót, és a válaszadók 97%-ának pozitív emlékei voltak a termékről.

A Bedeco kakaó visszatérése a piacra egyértelműen a fogyasztói igények és a múlt iránti nosztalgia eredménye. A Nutriversum által végzett felmérés rávilágított arra, hogy a márka és termék továbbra is él az emberek emlékezetében, és a vállalat készen áll arra, hogy újra meghódítsa a piacot, ezúttal egy egészségtudatosabb megközelítéssel. Az instant kakaópor újraindításával a Nutriversum a fehérjeporát és a kollagénporát is elkezdte Bedeco-ízben gyártani.

A zirci üzemet több ütemben fejlesztették, a régi gyárhoz hozzáépítve, modern gépekkel átalakítva már napi szinten akár 9 tonna por, 1500 liter folyadék, 2 millió db tabletta, 40 ezer csokoládészelet, és napi akár fél millió darab kapszula gyártására alkalmas.