Győri tragédia: Motoros vesztette életét

Meghalt egy motoros Győr külterületén szerdán, miután összeütközött egy szabálytalanul közlekedő autóssal.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset a Királyszéki út kereszteződésében történt, ahol egy helyi férfi személygépkocsijával balra kívánt kanyarodni, de nem adta meg az elsőbbséget a szemből érkező motorosnak, aki az M1-es autópálya irányából érkezett Győr felé egyenes irányba közlekedett.

A motoros, a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A tragikus esemény a 83-as számú főút 71-es kilométerénél történt, és a győri rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Több másik úton lassul a forgalom, bár nem balesetek miatt

A győri balesetnél lezárásról nem adtak hírt. Az Útinform szerint azonban több másik úton is lassul a forgalom különböző okokból:

  • Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Szabadbattyán térségében munkavégzés folyik. A 70-es kilométernél csak a belső sáv járható, torlódik a forgalom.
  • Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 6-os kilométernél lévő Annahegyi pihenőre lehajtó ágon egy műszaki hibás kamion vesztegel, a pihenőbe emiatt nem lehet behajtani.
  • A 61-es főúton, Alsószentiván térségében egy műszaki hibás kamion vesztegel. A 13-as kilométernél csak a fél útpálya járható.
  • Az 55-ös főúton a Bajai Duna híd közelében felmarják a felgyűrődött aszfaltot. A 105-ös és a 110-es kilométer között rövid szakaszokban a fél útpályát lezárják és jelzőőrök irányítják a forgalmat.